Založ si blog

Zaciatky. ..

Zivot je jeden obrovsky pes a my sme jeho kost v jeho obrovskej papuli co sa nas snazi celou silou zlomit.             A hocako sa vzopierame sa tomu nakoniec sa mu to aj tak podari.A z nas ostanu len kosticky…    Budeme len tienami toho co sme boli kedysi a snom nasich deti.                                                     Ja tiez ako mnoho inych predomnou rad snival o krajsom zajtrajsku,o zivote usporiadanej rodiny,ale poznate to,,Clovek mieni,zivot meni,,                                                                     Zo zaciatku to bolo ako v rozpravke…Svadba,dieta,robota,vsetko islo ako po masle. Casom sa narodilo aj druhe dieta,no a potom no a potom pomali ale isto aj nas koniec… Tazko sa da vyhoviet kazdemu vo vsetkom a tobôz este k tomu naraz.         Vzdy si musis vybrat comu das prednost,rodina alebo kariera,len zriedkavo idu ruka v ruke tie dve.  Ked sa viac zacnes zaujimat o rodinu,lahko prides o pracu,tak isto to plati aj opacne,to mi verte,presiel som tym druhym.                                                                                                                                      No ale chcel som toho az tolko od zivota? Casom mozno este pridem nato co som to vôbec chcel od zivota,ci to vsetko malo vôbec zmysel… Ale o tom este potom… :-)

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie, podporila ju i Čaputová. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30, aktualizované: 17:35

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

bobino666

Nemam tu v umysle mojimi clankami nikoho urazat,spinit...Chcem len opisat svoje vlastne pocity,zazitky,myslienky...no proste vsetko cim som sam presiel.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 1216x
Priemerná čítanosť článkov: 1216x

Autor blogu

Kategórie

Archív